Sweet Home

Så var man tillbaka i Stockholm igen, riktigt skönt!
Nu sitter jag hemma och väntar på två utav mina favorit tjejer, Hanna och Cornelia. Dom ska köpa med sig lite onyttigheter sen så lär det bli skvaller och girltalk!


                                                                               ♥


Duktig!

Klippte Nemos hår här om dagen. Och fan vad bra det blev!
 Så här löd Nemos domm: "Så som jag är just nu i håret.. Så vill jag alltid vara. Längden är helt perfekt. Precis så här. Det är guld för mig. Tack Li <3 "

Vem är bäst? Va va va?!



Stilig liten sak!


Otippad helg

Igår va det utgång med favorit tjejerna, riktigt mys faktiskt! Länge sen jag va ute och klubbade.
Efter många om och men så blev det en helkväll på Nype, vilket jag e jävligt glad över! Nästan alla från tiden då jag jobbade på Pans Nattklubb var där. Härlig stämmning, grymt drag, love it!

Just nu så ligger jag trot eller ej på ett hotell i Göteborg! Har varit massa strul med en utav våra artister som skulle ha föreställning här ikväll, så chefen ville skicka hit mig för att styra upp det.
Va inte alls taggad på att dra hit, kul att komma till Göteborg men det enda tåget som gick skulle gå kl 9 i morse och ta 5 timmar!!
Men efter lite mutningar med resa i 1a klass, bra hotell och grymt betalt så tackar man ju inte nej direkt!
Jobbet va klart på två timmar ungefär så drog ner hotellets gym och spa, lyxigt värre säger jag bara!!






Inte helt fel va?


Keep going!

Har varit en rätt så skön dag idag. Kom till kontoret vid 12 och där va det fullt ös!
Jobbar lite extra åt Life Line Entertainment då och då. Den här veckan har det varit kaos! Är en artist som ska ha föreställning nu på lördag och det är hur mycket som hellst som måste fixas! Stressigt men kul!

Vid 5 tiden bar det av mot Lidingö för hårdträning med god vän till mig, dessvärre hade vi inte så mycket tid på oss, men lite hann man pumpa iaf!
Har äntligen bärjat se resultat av träningen, har gått ner 4 kilo och känner mig bra mycket starkare, piggare och friskare! Fett med värt!
Är fortfarande kvar här på Lidingö, lutar mot filmkväll skulle jag tro.

Grymt intressant inlägg!

Back on track!

Har nu bestämt mig för att göra ett nytt försök....hade en blogg tidigare, men föräldrar och Emelie hatare fick mig att tappa suget, rejält!
Har nu skapat den här bloggen istället i hopp om att ha skakat av mig några av dom iallafall!

Så varför har du en blogg om allt detta var ett problem tänker du antagligen just nu...Det är egentligen inte alls ett problem! Men just då så va det inte rätt tillfälle, orkade bara inte. Och om man ändå ska börja om på nytt så är det fanimej lika bra att göra det ordentligt!!

Så! Vem är denna fantastiska underbara Emelie?
Jag är en sprallig och knasig tjej på 20 jordsnurr, har precis skaffat en egen liten 2:a i hägersten där jag spenderar helgerna med att försöka göra grannarna förbannade med hjälp av goda vänner, sprit och musik! Dock utan frammgång...(världens bästa grannar!)
Annars är det mest jobb och jobbsökande som gäller just nu! Har precis fått ett deltidsjobb på ett gym för elit boxare, drömmjobbet, jag vet! Gratis träning och tonnvis med heta grabbar (dregel!!) men det räcker tyvär inte ekonomiskt.
Vet inte riktigt mer vad jag ska berätta om mig själv. Ni lär ju märka det mesta så småningom!



RSS 2.0